Papatya-eylul88 3 ay 4 günlük olduk ama öyle ses cikarmiyor cok cokk nadir eee iıı gibii neden sizce sizin bebekler nasil bol bol konusuyrym kitap okuyirum ama yokk.gülse bile sessz
Dokuzkasimbebesi Papatya-eylul88 bebeğiniz kız erkek ? kaç haftalık doğdu bence önemli olan şuan göz teması kurması bizde 2 ay 22 günlüğüz bende takıyorum konuşmaya göz teması kurmaya çalışıyorum biz elimizden geleni yapalım da
Papatya-eylul88 meta1 ama çok kafama taktim burda okuyorum nerdeyse herkesin 3.ayda konuşucak bizde yok dneecek kadar az yani
Qunqnir Papatya-eylul88 ya siz buraya bakmayın burda bebekler3 aylıkken anne diyor 5 aylık emekliyo 7 aylık yürüyor bebek profesör olarak doğuyor ahdhdjd buraya bakıp tedirgin olmayın gerçek hayat böyle değil😁
Yalancipislikler Papatya-eylul88 çıkartıyordu ama eh ıh gibi öyle civildeme kahkaha falan 4 de başlıyor
Yalancipislikler Papatya-eylul88 yani canım her bebeğin tepkisi farklıdır illaki ama ekranda bi 4 aylık yazısını gör uygulama girişinde sonra bak bebeğinin civildemesine :))
Papatya-eylul88 Yalancipislikler bilmiyorum kafama cok takiyorum sanirim:(sanirim degil gerckten taktim baya.tesekkur ederim hersey icin:(
Yalancipislikler Papatya-eylul88 kız yok bunda kafaya takcak ne var. Başın dinlensin bu sürede 😅 benimki 9+18 babababababa susmuyor en son başlıycam babana yeter diyorum 🤣🤣🤣
Yalancipislikler Papatya-eylul88 çok sıkışınca ağlarken anni diyor onun dışında her kadın aba her erkek baba😅 bazen paçama yapışıp abaaa diyor😬😬