bayanukuslu nanelisekerr_ dene bakalım bi kuzu. Lactocol dediğim şey probiyotik olması lazımdı araştır bi kuzum
poyraz_momyy16 nanelisekerr_ evet canım gaz damlası oda birlikte kullanınca daha etkili sonuç alırsın
tugba2407 nanelisekerr_ bizde yaradı mı yaramadı çözemedim ama icirdikten sonra biraz rahatlayıp geri başlıyordu
denizin_annesi_ peruskam evet bizde de işe yaramıyor. zeytinyağını vermekte tehlikeli içtiği zaman öksürürse soluk borusuna kaçabilir diyorlar bende verip vermemekte kararsız kaldım 40günlüğüz bizde
peruskam denizin_annesi_ ya yoo öyle bişey yağ akıp kayıyo ben bebek zeytinyagı aldım og nin 40 günlük olmadan başladım hala devam editoruz çok şükür cocuk normal hersey yolunda
ertumom twinsmomm2 twinsmomm2 sab simplex ve biogaia yı mı aynı saatte vermemiz gerekiyormuş acaba mesela ikisini de akşam 6 da yanlış mı anladım
twinsmomm2 ertumom yok mesela sap simlexi günde 3 defa veriyorsunuz diyelim işte sabah 6 öğlen 4 gece 12 misal bu saatlerde verdiniz bugün diğer günlerde aynı bu saatlerde vermelisiniz demişti