bayanukuslu nanelisekerr_ bizde işe yaradı kuzum. Günde1 defa 5 damlada lactocol diye bi damlada kullanmıştık biz
Eylul301023 nanelisekerr_ evet aynen öyle 3 aya doğru bizim gaz sıkıntımız bitti maşallah biraz sıkın dişinizi naptiysam hic bir işe yaramadı
nanelisekerr_ bayanukuslu ilk defa duyuyorum o damlayı. Benim bebe 16 günlük dün baya kötü oldu gazdan :(
mooomm01 nanelisekerr_ ayy benimde oğlum 17 günlük çok zor zamanlardan geçiyorum gece uymuyor lohusalığım çok zorluyor gaz sıkıntısı ağlamaların🥹
bayanukuslu nanelisekerr_ doktoruna danış canım bi. Bide sen kendine kimyon demleyip iç. O da rahatlatmıştı
nanelisekerr_ mooomm01 aynı sayılırız günler. Bende ağlıyorum onunla bazen eşim olmasa kafayı yerim gebeligimi özlüyorum :)
mooomm01 nanelisekerr_ bende kafayı yemek üzereyim eşim işe gidiyor annem bizimle kalıyor Allahtan ki o kalıyor yoksa benn deli olurum
nanelisekerr_ mooomm01 annem bana yakın. Ama destek almadım alisayim diye şimdi çocuğa alışırız inşallah 😏
twinsmomm2 nanelisekerr_ saati saatine vermeniz lazım bir de tek başına bir etkisi yok demişti doktorum aynı zamanda probiyotik kullanmak gerekiyormuş ikisini bir düzenli kullandığımızdan beri daha rahatlattı
ertumom twinsmomm2 twinsmomm2 sab simplex ve biogaia yı mı aynı saatte vermemiz gerekiyormuş acaba mesela ikisini de akşam 6 da yanlış mı anladım
Buseozdemir nanelisekerr_ suan bebegim 2 yasunda yenidogan doneminde kullandim kac kutu bitirdik cok ise yaradi bizde com gazlıydi cok agliyodu o rahatlatiyodu