gitgel_ Kızlar yeğnimin doğum günü var on gün falan kaldı ben daha hediye bulamadım bir yaş için nasıl bir hediye alınır takım falan almak istemiyorum görmeye gidiyo gibi olur fikir verirmisiniz
merkursavascisi_06 gitgel_ bütçeniz ne kadar? Aktivite masası falan gibi işlevsel bi oyuncak alabilirsiniz
Avesila gitgel_ Kız mı erkek mi? Bütçeniz ne kadar? Ben kız yeğenime mutfak seti almıştım, erkeğe de tamir seti. Aktivite masası, akülü araba, scooter, sallanan at, clementoni oyuncaklarından, lego vs.
Melis1706 gitgel_ bana gorumcem ahsap mutfak aldi kizima,diger yigenine de ahsap masa sandalye aldi,annem mesela salincak aldi evde sallanabilecegi demirden 3 pozisyon seklinide aliyor,diger gorumcem yagmurluk almisti,babam mont almisti
Gokyuzumm gitgel_ İlgisini çekebilecek oyuncak setleri Sallanan at 3 tekerlekli bisikletler var yazın çok rahat kullanır. Ayakkabı Eğer ilginiz varsa el emeği atkı şapka takım felan olabilir ☺️
merkursavascisi_06 gitgel_ şunlardan olabilir kızıma amcası ve anneannesi bu tarz pembe olanından almışlardı aynı anda iki bisiklet olmuştu😅 fiyatı hala yazla aynı gösterişli bi hediye bu fiyata bence çok iyi😂
gitgel_ merkursavascisi_06 bence de mantıklı ve iyi oyuncak almak istemiyorum çünkü çok fazla oyuncağı var oynamıyor bir iki bakıp atıyo kenara