Pateteslimanti Hazır yoğurtlarla denediğimde bir süre sonra yaptığım yoğurt sünmeye başlıyor aktiva yoğurt yapan var mı sünüyor mu
Mervetnl Pateteslimanti ben hep onla mayalıyorum hatta yoğurdum yokken onu veriyorum. Sönmeden kastınız çökmeyse bunda da oluyor ama az oluyor
Ececiiim Pateteslimanti bir kere denedim sündü uzadı korkunçtu. Bidaha asla yapmam. Mayam bitmişti mecbur kaldım. Tadı aynı ama o sünme görüntüsü beni benden alıyo
ikizzannesii Pateteslimanti o sünme hazır yoğurttan kaynaklı bende ne zaman hazırla yapsam süner ama sütcüden alınca sünmüyor
Feraye_ Mervetnl bı tane activia aldım maya bir litre süt için mi geçerli bide normal evde BİM’in dost sütü var pastörize fln yazmıyor olur mu
Pateteslimanti Ececiiim bende hiç sevmiyorum o görüntüyü sünüyorsa denemem muhtemelen bimin yoğurduyla yaptığımda da sünmüştü
Busra0211 Hanımlar merhaba. Activia boykot listesinde olan bi ürün. Lütfen kullanmayın. Peynirci babada probiyotik yoğurt mayası var. Çok güzel oluyor yoğurdu. Hem probiyotik olduğu için oldukça faydalı. Doktor bile söylüyor bunu😌
Mervetnl Feraye_ yani bence olur hazır süt zaten pastörize süt demektir ama imkanınız varsa pastörize günlük sütle yapın. Birde 1 litreye 1 kutu fazlasıyla yeterli gelir diye düşünüyorum