Elifbeyzam Kızım 3 yaşına yeni girdi eline bardakla su veremiyorum içtikten sonra aniden yere döküyor suluguylada aynı şekilde sulu boya yapalım dedim gene aniden kaldırıp döktü suyu heryere. Aşırı sinirli sürekli diş gıcırdatıyor oyun oynarken oyuncakları sağa sola atıyor çözemiyorum ya neden böyle yapıyor başına gelen var mı 😓
Yineben Elifbeyzam benim kız da öyle. Suyla oynamayı seviyor ama su içünce lavaboya döküyor. Ama sulukta suyu heryere döküyor. Ve inanılmaz sinirli
neanladinyurdagull Elifbeyzam 3 yaşını doldurdu çocuğum 1 yıldır aşırı sinirli duygusal değişik ruh içinde odasında uyumayı bıraktı bezine yapmaya başladı çok değişik bir döneme girdik
asimesila Elifbeyzam bu zamanlarda suyunu dökmeyi ve onunla oynamayı seviyorlar nedense hoşlarına gidiyor ben çok bağırdım nafile sonra yine yapıyor sonra saldım kendi bıraktı dökmeden
Secuuss Elifbeyzam 33 aylığız yaklaşık 6 aydır yemek yerken tabağı yere döker su ayran vs içtiği zaman döker her şeyi etrafa saçar bu arada aşıeı ağlama krizleri her şeye amaa cinnet geliyor artık bağırıyor birde başım böyle patlayacak gibi oluyor. Anlatıyorum asla anlamıyor özür dilerim anne veya şaka yaptım anne diyor ama hala aynı çözebilen varsa anlatsın 🤷♀️
Elifbeyzam Yineben öyle ya napacağımı sasiridm oyun oynuyoruz oyun hamurunu minviklayip sağa sola fırlatıyor tam konuşmuyor da daha anlaşamıyoruz derdi ne kizmamaya calisiyorum ama aşırı tüketiyorum 🙄
Elifbeyzam neanladinyurdagull yaa herkesin böyle demekki artık kendimi suçlamaya başladım nerde yanlış yapıyorum diye
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Benim oğlum da 3 yaşına girdi suyu içtikten sonra döküyor,( Her zaman değil ama bazen). Kardeşi de yeni yeni emeklemeye çalışıyor, yerler hep ıslak oluyor maalesef. Bunun 3 Yaşla bir ilgisi yok ama, benim oğlum Hep öyleydi.
Elifbeyzam NeclaLeylaCeydaOhnealaneala benimki dahha önceden yapmıyordu ya yani belki bir iki defa ama şimdi her defasında yapıyor 😏
Elifbeyzam GezginPaNDa bencede ellerimin üzeri hep çizik tirnakliyor saçıma başıma yapisiyor dış sıkarak 🥴
Elifbeyzam asimesila yaz iksa beyse anam viraplarim ıslanıp duruyor doktugunu ona sildiriyorum yapmasın diye yok 😂
Elifbeyzam Secuuss aynı aynıı gerçekten istediği olmaya nca çığlık atmaya başladı benimkide diyorum daha kuccuken yapmıyordun dökme işini şimdi nerden çıktı
Secuuss Elifbeyzam mutfak halısını silmekten eskidi gerçekten koltuk örtüleri haftada 3 kez yıkanıyor 😂😂
Secuuss Elifbeyzam evet şu an hamileyim mayısta doğurcam inşallah bakalım nolacak 🙈 dün hiç kızmadım sakin kalmaya çalıştım bağırıp çağırdıkça sakince anlattım veya baska bişeye dikkatini çevirdim biraz dhaa iyi oldu bilmiyorum günlük mü değişiyor ama 😂
Elifbeyzam Secuuss aynen öyle kızı ca daha da artıyor, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 bende çok istiyorum bir kardeşi olsun ama gözüm yemiyor iki çocuğu 😅
Baharbek Elifbeyzam yaaa oğlumu anlattınız sanki martta 3 olacak 15 gündür atma fırlatma dökme huyu başladı nasıl başa çıkacağımızı şaşırdık birden bi sinir geliyor ne bulsa fırlatmaya başlıyor 2 gün önce telefonumun ekranı gitti hatta eline geçti fırlattı birden 🫠
Elifbeyzam Baharbek evet ya hiç anlaşılmıyor neye kızacakları oyun oynarken ödüm kopuyor birşeye ellesem falan kızıyor izin istiyorum sürekli alabilirmisin diye 😅😅😅