Prenses21 Kizlar gecen ay 27 sinde adet oldum bu ay olmadim bu ayin 29 unda gebelik testi yaptim cikmadi silik cizgi bile yoktu sizce napsam beklesemmi akil verin bana
gulten01 Prenses21 Aslında oğlunuz çok da küçük değilmiş fakat kendinizi hazır hissetmiyorsanız tabi olmaması daha mantıklı umarım değilsinizdir . Korunmuyormuydunuz olma ihtimali var mı ?
Prenses21 gulten01 korunmadi esim oglum daha knusamiyo derdini anlamiyorum butun ilgimi ona vermem lazim hamile olursam onunla ilgilenemiycem ilk aylar biliyosunuz migde bulantisi uyuma vs yani bnim oglumda oyleydi cok zor gecti
gulten01 Prenses21 Anlıyorum haklısınız fakat başında önlem almış olmalıydınız . Umarım değilsinizdir eğer ki değişkenizde bundan sonra önleminizi almalısınız
gulten01 Prenses21 o zaman siz eşinizin haber olmadan korunma yöntemlerinizin çeşitleri mevcut en erken tarihe kadın Doğumdan sıra alıp spiral taktırın şu eşlerin bencilliği beni aşırı öfkelendiriyor
Prenses21 gulten01 oglumda daha adetime 1 hafta vardi ogrendim net belliydi bide ben disim agriyo bu aralar ilac fln ictim oyuzdnde gecikmis olabilirmi