Zlhaanne Adetim biteli 1 hafta oldu dün kahverengi kanamam vardı bugün kırmızıya döndü bildiginiz adet gibiyim karın ağrım var antibiyotik kullanıyorum o yapar mı acaba geçen ayda 2 defa adet oldum normalde hiç düzensiz adet olmazdım ya
Duyulurum Zlhaanne geçmiş olsun, arkadaşım bu ay öyle oldu bugün doktora gitmiş. Kist falan yok demişler, kan tahlilinde kanı çok düşük çıkmış kan ilacı yazmışlar. Kanama bitince tekrar çağırmışlar.
Zlhaanne Cansucan20 ben gittim hemen bugün de kan tahlili yaptı bir ilaç verdi adet olduğunda gel hormon testi yapicam dedi jinekolog muayene yaptı bayağı kan geldi erken menopoz olabilir dedi
Zlhaanne Duyulurum teşekkür ederim sağolun bende gittim bugün kan verdim sorun çıkmadı bir ilaç verdi adet olacaksın dedi gel hormon testi vericez erken menopoz olabilir dedi
gizemilbay Zlhaanne merhaba canım sonuç ne menopoz falan değildir inşallah bende de oldu 2 aydır ar kanamalarım var
Zlhaanne gizemilbay biliyorum kandan çıktığını doktor kistler patlasın patlamazsa amelîyat ile alalım dedi temmuz da gel bir kontrol edeyim kanida o zaman alayım dedi