dilekkaratasss 44 günlük bi bebeğim var bi kaç gündür gözlerini kendi kendine şaşı yapıyor sonra düzeltiyor elimle de düzeltiyorum bazen neden olabilir başına gelen oldu mu hiç
eylulyagizmoms_ dilekkaratasss daha çok küçük göz dengesi olmaz zaten sürekli şaşı olabilir. Müdahale etmeyin bence
Eylul301023 dilekkaratasss çok normal öyle olması benim oğlumda yapıyordu simdi 3 aylık geçti artık Bayadır yok müdahale etmeyin zaten düzeliyor
Sedmom dilekkaratasss dilekkaratasss korkulacak hicbisey yok bizimde öyleydi hatta sarı bı çizgi gibi bişey vardı çocuk doktoruna danıştım göze sevk etti içiniz rahat etsin dedi götürdük normal olduğunu söylediler 3 aydan sonra düzeldi yavaş yavaş merak etmeyin göz dengesinden kaynaklı arkadaşların dediği gibi
aselmomm1 dilekkaratasss düzeliyo o bizdede oldu korkmayın sadece ceee yapıyormuş gibi gözüne tutun o kapatacaktır otomatik o zaman düzelir siz engelleyin
Smyra24 Benim bebeğin de öyleydi tedirgin oluyordum ama küçük bebeklerin oluyormuş şuan düzeldi bizim çok şükür
elifminamom dilekkaratasss 6 aya kadar normal müdahale etmeyin üç aydan sonra düzeliyor zaten genelde