OrdekYavrusu Hanımlar 2.5 ay önce sezaryenle bebeğim doğdu. Ben 40 kanamasından sonra bu ay 2 kere adet oldum. Yani 1 ocak, 15 ocak ve 30 ocak. Doktordan randevu aldım ama merak ediyorum bu durum normal mi, başına gelen var mı
Fatma22 OrdekYavrusu bi gorunun dr .ama bn birjnden duymustm ayda iki kere regl oldunu ve ailesinde bi cok kisinin oyle oldugunu ve ikiz bebeklerin cok oldugunu soylemisti. Bi ayda cift yumurta atiliyo dye demisti .yaniltmk istemem bi dr gorunun yinede
Ruzgarperisi OrdekYavrusu ikinci doğumdan iki ay sonra ilk adetimi bir ayda iki kez oldum. Sonraki ay düzene girdi
Kubradt @“CeydaG_” bende vardı önceden. Ama bende miyom vardı o sebeple ayda 2 kez olurdum. Sizin sebep farklı olabilir.
OrdekYavrusu Kubradt kusura bakmayın mesajınızı yeni fark ettim, çok geçmiş olsun. Miyom olduğu ultrasonda mı belli oldu ilk
OrdekYavrusu Fatma22 doğumdan önce böyle değildi, belki de doğumdan sonra değişmiş olabilir tabi çok sağolun
Ruzgarperisi OrdekYavrusu rica ederim.. evet şimdi eskisi gibi 28 gunde bir oluyorum. Hiç şaşmaz adetim.gunu gününe olur .duzelicek merak etmeyin düzene girecek. Hatta bende 8 gün arayla olmuşdu. 9 Ağustos oldu ayın 14ü bitti. Tekrar 22 ağustosta oldu. Sonraki ay düzene oturdu tamamen.
OrdekYavrusu Ruzgarperisi benim 32 günde bir oluyordu hamilelikten önce, yine öyle olur umarım. Randevu almışken gideyim ben yine de