Günaydın benim 2 yaşında kızım var dün görümcemgile gittik onun çocukların ranzasi var benim akıllı kocada kızı üst yatağa koymuş gorumcemin oğlu yanımıza geldi bende kızı almak için içeri giderken kızım aşağı düştü gorumcemin büyük oğlu yere vurmadi başını bir yere çarpmadı ben tuttum dedi kızımda o an çok aglamadi sonrasında takip ettim olay 2 de oldu sonradan kızım yedi içti oynadı ne yurumesinde sorun oldu ne gözleri kaydı ne bı yerinde şişlik morluk kizarti yok herşey normal akşam 8 de uyudu sabah saat 4.47 de kalktı altını aldım bı biberon süt içti yatağa geldik yatakta biberon boş öyle emdi sonra aşağı indi yani yarım saat önce kustu kusnuguda süt kesiği vardı ve su vardı birazda kokuyordu düşmenin üstünden 17 saat geçti birşey ölümü o kusma düşme etkisinden olur mu ne olur birşey söyleyin salak kocamda düşme ile alakası yok diyor ama benim için beynim sürekli ondan mı diye diyor sabaha kadar uyuyamadım düşme etkisinden birşey olur mu diye şuan kendimi olduresim geliyor eşim boş boş konuşuyor 😔😔😔