shsglm Kızlar bebeğim 17 aylık dudak dolgusu ve yüz botoksu yaptırmak istiyorum. Emziriyorum ama çok sık emzirmiyorum. Sakıncası var mı yaptıranlar var mı ??
smmamons shsglm doktor izin vermedi bana ama yapanlar varmış benim gittiğim o zehir çocuğuna geçecek değer mi git emzirme bitince gel dedi
shsglm smmamons botoksta öyle de dolgu da yayılma olmuyormuş sanırım riski yokmuş hyalünorik asit dolgu zarar vermiyormuş diye duydum. Tereddütteyim baya 😞
shsglm Busrak2 evet çookkk yaptım. O kadar çok değişken fiyatlar var ki en son yılbaşında sordurmuştum iyi bi yere 2500 TL fiyat çekmişti şu an artmış mıdır bilemiyorum. Bazı yerlerde ml miktarına göre artırıyor.
Busrak2 shsglm anladım cok teşekkür ederim siz hangi ildesiniz ankarada bildiğiniz öneriler varsa alabilirim
EFSUNHANIM shsglm BENİM DOKTORUM 6.AYDAN SONRA YAPTIRABİLİRSİN FAKAT 3, 4 SAAT BEBEĞİ EMZİRMEMEN GEREKİYOR DEDİ
esraaltekin EFSUNHANIM merhabalar çok merak ediyorum botoks ysptırdınız mı yan etki falan oluyor mu ya düğün var bnde çok yaptırmak istiyorum oğlum 7 aylık
Duygu777 shsglm ben yaptım😁 dudak dolgusunu 6. Aydan snra yapabiliyomussunuz ama botoxu yapmıyolar o kana karıstıgı ıcın bilgi vermek istedm
shsglm Duygu777 evet dudak dolgusu yaptırılıyormuş cuma günü yaptırıcam botoksu da soracağım bakalım 😂
Asmin112 Ben hem botoks hem dolgu yaptım bebeğim 9 aylıktı birden fazla doktora sordum botoks içinde kana karışmaz kasa uyguladığımız için cevabı vermişlerdi
Deletedmom_110 Asmin112 boşuna mı bekliyorum ben🤣🤣 oğlum 14 aylık olcak 5 gün sonra🤣🤣 botox düşünüyorum