Nbbebek Herkese merhaba her evlilikte bir problem oluyo maalesef ama bazen insan kafasının içindekileri hem susturamayıp hemde çözüm bulamaya biliyor benimde evlendigim ilk zamanlarda eşimin ailesi tarafından çok önemsenmezken ayıptır söylenmesi adam yerine konmazken nedense çocugum oldugum da degere ve kıymete bindik ben bu işin içinden çıkamıyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız!?
araskuzumm0918 Nbbebek ne mutlu sana en azından bebekten sonra kıymetlenmişsin, ya hep kıymetsiz kalsaydın? Yani her evlenen doğurur gözüyle bakılsaydı,şahsen benim öyle,ne varki bunda herkes doğuruyor modundalar🥶
Eminegokhan Nbbebek şükür kıymete binmissin canm çocuk olduktan sonra bende çocuk olmadan önce aşırı kıymetliydim hamile kaldm daha da kıymete bindim her ay çocuğa bezini vs alacaklardı sonra 6.ayda öğrendik cinsiyetini erkek olunca ne kıymet kaldı ne baska bse arada bi ararlar ay yavrum derler kapatrlar o dereceler
Nbbebek araskuzumm0918 haklısın öylede zor bizde ilk torun oldugunda dolayı olsa gerek ama işte biliyorsun yapmacık davranışlar seninde içinden gelmiyor
araskuzumm0918 Nbbebek aynı tatlım bizde de ilk torun,herkesde birşeyler farklı oluyor ama yapmacık davranmakta çok kötü
Nbbebek Gul01 haklısınız öyle sizin durumlarınızı bilmiyorum ama siz beni sevmiyorlar bana deger vermiyorlar deyip uzaklaşabilirsiniz bende öyle degil eşime desem iyi davranıyorlar deyip çekilir kenara
Nbbebek Eminegokhan allah ne insanlar var ya bide sanki kendi evlatları gibi bana bişe sormadan herşeyini alıyorlar çocugumun
2prenssAnnesii Ben hamileyken kayinvalidem uzerime yürüdü bıraksalar dövecekti kendini yerden yere attı numaraci esimde o halini görüp onun yüzünden hamile halimde el kaldırdı bana ki daha hic yapmamıştı daha neler neler anlatsam roman olur simdide hastaymis kolon kanseri şüphesi varmış çok uzuldum ağladım kavga sebebimiz oldu beter olsun diyorum üzülmüyorum ölse bile uzulmem
Eminegokhan Nbbebek aliyolarms bacım şükret valla benm bebeğim mamayla besleniyo emmesi 2 bucuk ay emdi 6 aylık smdi geçen gün maması bitti çocuk aç gece ek gıda veremiyorum malum mama alcak durumum yoktu eczaneden rica ettim saolsun verdi direk sabah da kaynanama anlattım durumu ah yavrum aç mı kaldı neyse eczane vermis dedi güldü direk ama kız olsaydı bebeğim her seyini yapardı eminim daha çocuğuma bi çöp almadı