cicekkizlarimbalkizlarim Merhaba güzel anneler. Kızlara bayramlık için instagram dan kıyafet bakıyordum. Bebektonkids diye bir sayfa gördüm. Güvenilir mi acaba? Alışveriş yapıp memnun kalan var mı?
biradamavisi cicekkizlarimbalkizlarim sayfanın sağda en üstteki üç nokta olan yere gelin bu hesap hakkındaya baksın sayfa ismini kaç kez değiştirmiş çok değiştirdiyse güvenli olmuyor
snmcrr cicekkizlarimbalkizlarim sakın almayın dolandırıldım gelen ürün ve siparş verdiğim arasında hiçbir bağlantı yok
Merve-miray biradamavisi zeynep_cocuk_giyim den alışveriş yapan var mı. Kullanıcı adını 1 kere değiştirmiş
biradamavisi cicekkizlarimbalkizlarim hmm pek güvenli olmayabilir o zaman. Rica ederim. Ben instada bi sayfaya dolandırıldım artık kolay kolay alışveril yapmam Trendyol hepsiburada candır 🥹
snmcrr cicekkizlarimbalkizlarim evet bende güzelliğine aldanıp almıştım fakat gelen ürünü görünce şok oldum ayıp yani insanları böyle dolandırmak çok üzücü birşey yani durumum olmayabilirdi ne bileyim hayat çok pahalı artık geçim çok zor yani benim durumum olmayabilirdi ama çocuğuma bişey almak isteyip almış olabilirdim yani insanları kandırmak dolandırmak yani dolandırılmak sinir bozucu Allah helal para kazanmayı nasip etsin gerçekten