Zinnetnur oooyku yine geldi aklıma o günler Allahım 😫 kabusss dolu günler geçmiş gönderilerime bakın . Ben sessizce uzaklşıyorum 😵💫
oooyku nvysl bizde 4 ay 15 günlük bizde sebepsiz ağlamalar var. Uykuya dalarken çok direniyor sizde durum nasıl
baby9669 3ünde 4 aylık olacak. Zaten normalde huysuz hir bebeğim var ama 3 gündür inanılmaz derece sürekli ağlıyor kucak istiyor uykuya direniyor sabah 7 de kalksa 12 gibi öğlen zorla uyutuyorum artık. İnanılmaz derecede salyası var ve her seyi ısırmaya çalışıyor😖 oturmaya çalışıyor oturamayınca sinirleniyor kısacası Şimdiden mahfoldum yalnız büyütmek çok zor
oooyku baby9669 Bizda geçen hafta sizin yaşadıklarınızı yaşadık. Diş sıkıntımız vardı. Çocuk ağla ağla bi hal oldu Tetagil verdik ilk denememiz ondan sonra sustu uyudu. Bu hafta da sebepsiz ağlamalara devam
nvysl oooyku hiç uyumak istemiyor hiç tv merakı cok oldu hep kafasını çeviriyor ters tutuyorum arkasına geçiyorum ama dönüp bakmaya calısıyor. sağa sola kendi kendine dönmeye basladı kucağımda destekli oturtmaya başladım gün içinde sebepsiz ağlıyor cok yoruluyorum 5 dk tv baktırıyorum gücümü toplayıp oyuna devam ediyorum böyle işte
Bebislerhakkinda 4ay 10gunluk 3bucuk aylıktan beri aynı huysuzluk felan ,karnı açsa asiri sinirleniyor hemen emmek istiyor ,uykudan ağlayarak uyanıyor heralde rüya görüyor blmiyorum degisik ya alıştım ama en son 5gun kaldı felan diyordu bitmesine atağın
Grimor88 Deldi geçti deşti geçti ama geçti tam 5 aylık olduğu gün bitti. O uykuya direnmeler her seye ağlamalae bitti ki normalde çok uslu bi kizim var. Ama bu rahatlığım 2 gün sürdü. 5 ay 2 günlükken huysuzluk ve her şeye ağlama başladı yatırıyorum ağlıyo oturtuyorum ağlıyo oyuncak veriyorum ağlıyo. Dişten diye tahmin ediyorum çünkü şakır şakır salyasi akıyor. Yani 4 ay atağı bitiyo diş başlıyor bu seferde. Bitmiyor.. imdaattt 🥲
Bebislerhakkinda Grimor88 5aylik tam bitti dediginizde bi rahatladım gerisini okuyunca keske okumasaydim dedim 😀
Byz33 Bizde tam 4 ay 21 günlüğüz çok huysuzuz ama son 3 gündür gece uykularımız çok berbat her 30 dk ya bir uyanıyor uyumak istemiyor inşallah en kısa sürede geçer gider sizde gece uykuları nasıl kızlar Allahım herkesin yar ve yardımcı olsun 🙏
oooyku baby9669 Bir sefer kullandık o zamanda sanırım tam diş kriz anıydı hemen etki gösterdi diye düşünüyorum çünkü ağlaması durdu rahatladı çocuk belli yani. Tekli küçük şaselerde toz halinde direk kaşınan dişin üzerine döktük. Doktorumuz doğal içerikli olduğu için sadece bunu önerdi