Pinkbery Kızlar bebegm 14 aylık ayaktayken once popo üstüne sonrada arkaya düştü kafasını parkeye carptı. Hareketleri normal ama Dr takip et dedi nekdr takip etmem lazom,🥺🥺
-Sunshine- Pinkbery 24 saat Takip et canım hareketlerinde bi anormallik hissedersen aşırı kusması veya gözlerinse kayma hissedersen hastaneye götür
Sevdaysl Pinkbery popo.ustune düştüğü icin hizi yavasliyor canim Allahin izniyle bisey olmaz benim oglum 11 aylik popo ustu dustu dengesini saglayamadi bikac saniye oturdu sonra düştü Allaha sukur bi sikinti olmadi. Bir keresinde de koltukta yanimda duruken bianda kollarimdan attirdi kendini gerildi dengesini kaybetti son anda tuttum ama kafasini yere carpti yere bir iki dk agladi sonra dikkati baska seylere cekilince gulmeye basladi bi sıkıntı olmadi. Insallah seninde olmaz korkma hareketleri normalse biseycik olmaz kuzucuga Rabbim korusun hepsini
Pinkbery Sevdaysl canım hızını tabi kesti ama cokta kesmedi yani. Yavaşca vurmadı😐 aşırı hızlıda değildi ama sağlam vurdu 🤦üff cok canım sıkıldı ya. Amin inşallah birsey olmaz canım ya cok korktum. Oda baya agladı,🥺🥺
Mom34 Oy oy sürekli düşüyorlar ben artık alıştım geçen tabureye çıktı kaç kere indirdim kaldıramadım elim müsait değildi. İnatla çıktı yine düştü. Bugün dışarda koştu koştu kafasını kapıya vurdu alışıyor insan artık. Allah'a emanet hepsi