Merve68681 Kızlar 8 aylık bebeğim var doğduğunda kulakları kepçe değildi ama uyurken bi sağ bi sol yapıyor sürekli kafasını ve kulağı katlanıyor böyle yapa yapa kulakları kepçeleşti düzelir mi bu durum kalıcı mı çok merak ediyorum
Meralll1 Merve68681 merhaba bizim de aynı durum 8 buçuk aylık olacak birisi yatmadan dolayı kepçe diğeri normal sizinde mi birinde var bende dua ediyorum büyüyünce düzel de ya
343458 Merve68681 benım oğlumda öyle doğduğunda bır sorun yoktu ama sureklı kulağının üstüne yatınca bır kulak kepçe kaldı doktor ilk 3 ayda dedi sonrasında düzelmez ılerde çok sorun ederse hafif bir estetıkle duzeltılır demıstı.
Merve68681 Yeni_annis deniyorum şu anda ama henüz faydasını görmedim bir de kaydırıp çıkarıyor onu da uyurken yüzüne falan geliyor
Meralll1 Beratim17 sizin ikisinde mi var birinde mi bizim uyurken oldu birinde var keşke duzelse buyuduklerinde ya
Meralll1 Beratim17 bizimde aynı sonra dan uyurken kıvırarak oldu ama bizim birinde var birinde yok 8ay18 gunlük bu saatten sonra bandana şapka vs birşey de fayda etmez bence