0612AhOT Normal de sütüm vardı bı saat emziriyorum nerdeyse yinede doymuyor ağlıyor bulunduğum yer mama almaya uygun değil Bebeğim 54 günlük
3kedili2bebekli 0612AhOT süt pompanız var mı sağıp verin belki emerken yoruluyordur doyurmuyordur kendini
0612AhOT 3kedili2bebekli misafirlige geldim olası durum için evimde hep mama vardı malasef almadım yanıma ne pompa ne mama 😩🤦🏻♀️
Anne2105 0612AhOT yazık çocuğa uzan vadeli süt yapan şeyler seni bu gece kurtarmaz maalesef bir şekilde mama temin et ki geceyi bebeğinde sende rahat geçirin umarım bir an önce sorununuz çözülür
bal203 0612AhOT trendyoldan yada aktardan dut kurusu alin sabah aksam icin kaynatip benim sutum ikiye katladi resmen onceden bende doymuyor diye korkuyordum
0612AhOT bal203 evet evde bende kullanıyordum dut kurusu ve rezene bı kaç günlük bağ evine geldik sanırım geri dönüş yapicagim 🙏
0612AhOT Anne2105 teşekkür ediyoruz bı kaç günluk bağ evine gelmiştik sanırım geri dönüş yapicagim kıyamıyorum yani saatlerce emiyor ama yok yani
0612AhOT bal203 Kaynayan suya mi atıyorsunuz direk suyla birlikte mi kaynatiyosunuz acaba ben demleme tarzı yapıyordum kafama takıldı 😂🤦🏻♀️
Sblatc 0612AhOT hurma yiyin kuru dut hoşafı için. Eğer günde 5 6 tane çişli bezi varsa doyuyodur belkş başka bi sepeptwn ağlıyodur gazdan falan