byzss Bugün doktor birini aç birini tok gibi bir şey söyledi aklımdan çıkmış hatırlayamıyorum da bilginiz var mı acaba
CaninannesiCemre byzss D vitaminini tok vermeye çalışıyorum ben ,kan ilacını da aç karnına kahvaltı öncesi veriyorumm
Havva97 byzss doktorun bana söylediği aç olacak ve kan damlasından sonra 1 saat hiç bi şey yemeyecek ki etki etsin D vitamini tok olacak ama öncesinde süt vs olmasın
Oscarasar byzss merhaba kan damlaları aç karna d vitmaini öğle saatlerinde tok karna verirseniz etkisi daha güzel olur bu arada ocean kan damlasının tadı nasıl newwit kullanıyorum ama çok ağır geldi sizinkinin tadı güzelmi
barlasatamommy D vitamini tok emilim için, kan damlası ise aç karnına. D vitaminini ocean kullanıyorum ama kan damlası farklı. Ocean’a geçmek istiyorum ben de. Yeni başladık kan damlasına günde kaç damla veriyorsunuz?
byzss barlasatamommy biz daha giç kullanmadık bugün aldık da doktor kağıda yazdım dedi kaç damla olduğunu yazmamış 😥
CaninannesiCemre byzss 4.ayda kilosu kadar başladık biz kan damlasına..d vitamini de bi puf sıkıyordum