Musmutlumu Kızlar 3.5 aylık kızım bazen memeyi ağzına alınca öğk yapıyor sizce neden olabilir başına gelen oldu mu
nehirsude0 Musmutlumu hiç yasamasigim için bilmiyorum canım ama meme reddi olabilir yada reglsen sütünün tadı değişiyor kokusu bile değişiyor
sleepnessnami Musmutlumu benim bebeğim de öyleydi öğürür gibi olurdu bir süre devam etti sonra kendiliğinden geçti
sleepnessnami Musmutlumu geçer inşallah almadığında çok zorlamayın bi iki dakika sonra tekrar verin ben bi de sürekli pamuğu ıslatıp siliyordum meme ucumu
Milliyetcianne Musmutlumu sütün rengine ve tadına bakın, benim kizim bir süt aşığı bir ara cok yapmıştı, sagarken farkettim ki sutun rengi sarı tadı da baharatlı… hemen bir kuru incir 2 3 gün sonra şekerli süt😊
Milliyetcianne Musmutlumu eşimle konuştuk hatırladim ki o dönem de zerdacalli makarna yiyordum sürekli, aklınızda bulunsun
sleepnessnami Musmutlumu şey şöyle ben de bunu farkettim bazen duştan acele çıkmam gerekiyor şampuan vücuduma akıyor belki de iyi durulanmadım ve ağzına acı bir tat gitti