Deniz2 Merhaba arkadaşlar ,kızım 4 yaşında bu yıl okula vermedim ama ikinci dönem için haftada iki üç gün oyun grubu oyun alanı kreşimsi😊bi yerler arıyorum memnun oldugunuz duyduğunuz yerler varsa tavsiyelerinizi alırım
Mrsdeasya Deniz2 Merhaba instagramdan bakarsanız olini oyun evi diye bi yer var sanırım Güzelyurt tarafında, yanlız kaç yaş aralığında kabul ediliyor onu bilmiyorum bi araştırın isterseniz. Kurucusu da çok tatlı bi bayana benziyor gördüğüm kadarıyla
matmazelmomy Deniz2 merhaba ben büyükşehir belediyesinin ağaçevleri var oraya getiriyorum kızımı yazdan beridir çok memnunuz haftanın 3 günü gidiyor 1 buçuk saat sadece
ikimeelekannesi Nerdekine gidiyo hangisine bitane lalelide var bitane horozkoy tren istasyonunda var diye biliyorum memnun musunuz
matmazelmomy deryaderyadeniz kuyumcuların girişinde sağ tarafta bir tane imren pastanesi yanı diğeri pazartesi pazarın içinde diğeri laleli meydanı altında var
matmazelmomy deryaderyadeniz ordan gidip yaptırabiliyorsunuz ama belirli günleri oluyor galiba yienede sorun bi
Deniz2 Prens3456 ağaçevlerden memnun olmayan birkaç kişi denk geldi henüz yeni yerler bakıyorum,sizin çocuğunuz kaç yaşında