ebrudefne06 Unicorn67 havuc, patates, balkabagi, kereviz, brokoli, karnabahar, avakado meyve olarak da organik elma, armut, muz olabilirqq
Unicorn67 Anne2105 başka bişey yokmu 5.ayda başladık biz doktor liste vermişti avakado ve brokoli dışındakileri tattı 6.ayla ilgili birşey yazmıyor listede
Anne2105 Unicorn67 eğer onları deneyip tattırdıysan artık karışım yapıp çorbalar yapabilirsin tarhana falan ekleyip bebek irmiği organik bebe bisküvisi yumurta sarısı ceviz bunları geçebilirsin
Unicorn67 kimbumadam hayır yani tattirabilecegim neler var aslında 6.ayda onu merak ettim tattı şeyler var
Unicorn67 fatmaktoprakci doktor 5.ayda başla dedi artık cogu doktor başlatıyor ama tadım olarak 1 çay kaşığı 3 gün kuralı ile
fatmaktoprakci Unicorn67 canım kuralı biliyorum listede var bende 6. Ay olarak madem başlamışsın devam edebilirsin bence listeden yazayım sana Sebze Havuç patates kabak ıspanak daha sonra yeşil fasülye bezelye bamya yeşil yapraklı diğer sebzeler Meyve püre Elma şeftali armut muz bal kabağı Bebek sindirmeyip gaz yapamıyorsa taze sıkılmış mandalina suyu portakal suyu Etler tavuk eti sebze püresinin içine blendrize edilmiş Pekmez Verilebilecek çorbalar yayla çorbası tarhana çorbası İşine yarar inşallah