karahann Yatış pozisyonundan dolayı kıvırılıyor kulağı 4. Ayda bi taraf baya acılır gibi oldu bunun caresi varmu ya
Merve68681 karahann bizde de aynı sorun var doğduğunda kepçe değildi ama 8 aylık şu an ve bi sağ bi sol yapıyor uyurken devamlı.böyle yapa yapa kepçeleşti kulak düzelir mi bilmiyorum çok takıyorum kafaya
Merve68681 Badesultan o bandı sıkı takınca iyi tutuyor.sıkı takınca da kafa büyümesini engeller mi acaba ??
anonimss Geçenlerde bir doktorun paylasimini okumuştum çocuklarınızın kulak yapısı doğuştan olan birseydir onların kulaklarına eziyet edip bant vs gibi şeyler yapıştırmayin diyordu ne kadar doğru bilemem ama
anonimss karahann bilemiyorum iste doktorun paylaşımındakini belirttim benim bebeğimd3 de hafif var öyle görünce bende umudu kesip almaktan vazgeçmiştim uyurken sağa sola döndüğünde katlanıyor kulağı ve müdahale 3demiyoruz uyaniyor hemen o zaman alıp bende deneyeceğim
Merve68681 karahann bizimki de erkek direkt ortada olacak kulakları bi de doğduğunda kepçe değildi sonradan oldu kendimi suçluyorum
oglusunarastirmagunlukleri sırt üstü yatırınca düz kafa oluyor diye bir sağa bir sola yatırıyordum bi kulağı çünkü doğuştan kepçeye meyilliydi şimdi de kepçe kulak mı olma riski var ? en doğru yatĵź pozisyonu ne ya😁