Sare_nuhaninannesi_05 Kızlar aranızda bu baybay night damlasını kullanan var mı? Şu sıralar herkesin paylaşımında görüyorum da.Önerir misiniz? Kullanan varsa herhangi bir problem ile karşılaştınız mı? Yararından faydalandıysanız bilgilendirir misiniz 🥰
Birdunyabircennetannesi Sare_nuhaninannesi_05 Kullandık 1 hafta boşa para verdik hiçbir işe yaramıyor
Sare_nuhaninannesi_05 Sinem61 doğrudur canım benim peki hala niye satıyorlar anlamadım bende sonuçta bunu bir çocuk kullanacak zararlı vs olsa sağlık bakanlığı yasaklamazmıydı🤔
Sinem61 Sare_nuhaninannesi_05 şöyle düşünün antidepresanlar uyku ilaçları yasal olarak satılıyor ama bir çok yan etkisi var ve beyni uyuşturuyor. Bu damla da o şekilde. Ayrıca bitkisel diyorlar ama içinde bir sürü kimyasal da var. Benim içime sinmemisti hic bir doktor da önermeyince kullanmadım.
Birdunyabircennetannesi Sare_nuhaninannesi_05 1.5 yaşındayken kullandım Şuan 2.5 yaşında hala uyku problemi var
Heymissbon Sare_nuhaninannesi_05 çocuklarım nerdeyse 3 yasinda.. uykuya bazen gecemiyorlar arada veriyorum.. sadece uykuya gecisi kolaylastiriyor uyku kalitesini artirmiyor.. o niyetle kullanacaksanız ise yaramaz.. cocugunuz kac aylik bilmiyorum ama kucukse fazla vermeyin.. ben 10 12 damla veriyorum yeterli geliyor
Sare_nuhaninannesi_05 Heymissbon 1 yaşında 🥰 ya zaten huzursuz yada sürekli uyanan uykuları harap olan biri değil Allah’a şükürler olsun ama bazen cozuttuğu zamanlar olunca birde bu karşıma çıkınca sormak istedim 🙏🏻
Papatyaaa01 Sare_nuhaninannesi_05 ben ara sıra kullanıyorum bitkisel diyorlar doktoruma sordum kullanabilirsin dedi çok içime sinmese de kullanıyorum ara sıra 3 yaşında doğduğundan beri uyku problemi var 2 yaşından sonra bir kaç ay kullanmıştım uykuları biraz düzene girdi bıraktık ama bu ara yine bozuldu geç kalkıyor geç yatıyor 2-3 e kadar uyumuyor o yüzden yeniden aldım damlayı verince uyuyor ama 45 dakika en geç 1 saat içinde uykuya geçiyor
Sare_nuhaninannesi_05 yaaslannmom her bebekte etki etmiyor sanırım bir ara bir hanım efendi kızında uaramadigini oglunda yaradığını yazmıştı
Ceylinadam5 Sare_nuhaninannesi_05 Ben doktoruma sordum deneyebilirsin dedi denedim uyku suresini cogaltmiyor ama uykuya gecisi asiri hizlandiriyor