bebekgoktug Kızlar bebeğim 9 aylık 2 3 kere gördüm ıkınarak ve sert yaptığın da poposu nda küçük bir yer kanıyor kantaron yagı sürüyorum kabız değil ama ıkınarak ve sert yaptıgı için oluyor galiba doktorumuza söylüycem böyle olan var mı naptınız
sevvgi bebekgoktug çatlak oluşmuş olmalı, bi kovaya ılık su koy oturt bebeği, günde 2-3 kez yap bunu iyi gelecektir
sevvgi bebekgoktug bide sert yapmasının da sebepleri vardır, ne yediriyorsun mesela onlarada dikkat etmek lazım. Sert olursa makatta çatlaklar oluşur maalesef
mutlubebek391_ bebekgoktug ıkinarak ve sert yapıyorsa kabızdır kayısı ile küçük bir meyve suyu hazrlayablrsnz o rahatlatacaktir ve kantaron sürmeye devam edin eldiven takip serçe parmağızn ucuna dokun ve sadece parmağın ucunu makatına masaj yaparak çok hafif içeri sürmeye çalışın esnetme hareketi ile. İnşallah uzun sürmez çok zor bizd e yaşadık
bebekgoktug sevvgi aslında sebze agırlıklı besleniyor günlük 1 yumurta yiyor eğer zorlanıyorsa muz felan yediremiyorum. Her öglen çorba içiyor çorbasına çok az ekmek doğruyorum o mu yapıyor acaba akşamları brokoli karnıbahar patates havuç yeşil mercimek kıyma bunları tüketiyor
bebekgoktug mutlubebek391_ çol saol canım anlayamıyorum yani mesela dün normal yaparkem bugün ıkınıypr bakıyoruö degişik bişey yedi mi diye yemiyorda hani fazlada yedir memeye calışıyptum kendi isteyene kadar yiyor. İnşallah geçer ya görünce korktum bi 😞
mutlubebek391_ bebekgoktug sen her bezini degsrken poposuna kantaron sur güzel yedir kantaron çok çok iyi geliyor