2_erkekannesi Kızlar oğlum 6 aylık hala saçlarında konaklar var çıkmıyor ne tür şampuan almam lazım bilgi verebilir misiniz
sevimailesi 2_erkekannesi konaklara ozel şampuanlar var birde saçını iyi duruluyormusunuz? Oda sebeb olabiliyor
anorganikanneeee 2_erkekannesi zeytinyağı ile yağlayıp, bir süre bekleyin. Sonra tersten taramaya başlayın yavaş bir şekilde. Bir bu şekilde çözüm bulmuştuk
yildizmom-2023 2_erkekannesi mustela nin konak önleyici köpük sampuanini kullanıyoruz yeni başladım bizde
2_erkekannesi kimbumadam Tarıyorum fakat saç derisi kızarıyor bir süre sonra 😕 zeytinyağı da sürüyoruz gene de azalma yok
sumeyyeuzuun_ 2_erkekannesi ben mustelanın konak şampuanını kullanıyorum oğluma aynı zamanda da banyo öncesi saf zeytinyağı kullanıyorum öncesinde yumuşatsın diye. Yarısı gitti fakat ara ara çıkıyor yine doktor normal olduğunu söyledi.
yasee_ 2_erkekannesi evet konakları kalmadı zeytinyağ sürüp bekletip sebamed ile yıkıyorum geçti iki kullanmaya şükür
kimbumadam 2_erkekannesi zeytinyağı kızartıyor olabilir mi kızımın önce önde denedim kızardı diye sürmedim daha sonra