Bir-prens-annesiii zeynebinannesii28 keşke prezervatif+geri çekilme+ ertesi gün hapı birkaç korunma bir arada korunsaydınız hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz ♥️
Yarim_Kilo_Kiyma zeynebinannesii28 İlk defa böyle bir şey okuyorum. İdrar temas eder etmez nasıl çift çizgi çıkabilir ki 🙄🙄 Gebelik 1 2 ayşık felan fark edet hiç bilmem ki
asimesila zeynebinannesii28 kesin var hamilelik evet kan verin Bi sizin yada kadın doğuma sıra alın baya var çünkü bu kadar net çıkmış
sumeyyeuzuun_ zeynebinannesii28 idrar testinde pozitif görünüyor, kanda da büyük ihtimal çıkar☺️ rabbim kolaylıklar versin inşallah. Ama şunu unutmayın önce tedbir sonra takdir. Her şeye rağmen olduysa da Allah’ın hikmetidir.☺️
zeynebinannesii28 sumeyyeuzuun_ öyle gerçekten olduysa da elhamdülillah rabbime bi evlat daha nasip etmiş bize
Sema-nehirasel zeynebinannesii28 üzgünüm gebesinis. bizde prezervatif+geri çekilme ile korunuyorduk adetim geçti hiç ihtimal vermiyordum dün test yaptım ve anında çift çizgi oldu. Kan verdim beta HCG 950 çıktı ben de hâlâ şoktayım
zeynebinannesii28 Sema-nehirasel hayırlı olsun size de büyük ihtimalle bende hamileyim.ilk bebeğiniz ne kadarlık
Minik23 zeynebinannesii28 söyle ki 4 aylık olunca hamilelikte o zaman sütun tadı degisiyormus diye duymuştum bazı bebekler emmeye devam ediyor bazısı ise bırakıyor olabilir
zeynebinannesii28 Minik23 kızıma hamileyken doğuma kadar midem bulandı çok hastalandım dediğin gibi 4 aylık varsa inşallah tekrar öyle olmam
Minik23 @zeynebinannesii28 eşine söyledin mi canım ne tepki verdi bizim şoktaydı çünkü bizde beklemiyorduk😅