buglemss Kızlar nasıl gidiyor bir buçuk ay oldu bebekten fırsat buldukça çalışıyorum Türkçe bitmek üzere tarihe başlayacağım sizler nasıl ilerliyorsunuz hedefiniz nedir ya yetiştirebilir miyim bilmiyorum çok tedirginim açıkçası 🙆🏻♀️
hemsireemom buglemss bebekle çok zordur eminim ki ben Kpss çalışmıştım 2 yıl bebekle o kadar zorlanmıştım ki Allah yardımcınız olsun
Alya-Sena buglemss bir turlu adapte olup calisamayan ben 🤦♀️ siz nereden calisiyorsunuz kaynak kitap v.s aldinizmi bende tibbi sekreterlik dusunuyorm ins kazanirsam gecen sene girdim yerlesemedim
buglemss Alya-Sena kaç puan aldınız benimde çok bir bilgim yok ben kaynak kitap birer tane aldım konu anlatımı YouTube den ilerliyorum 49 günde tur kampı var Rüştü hoca yaz çıkar canım tarihe başlamadım daha zaten Tyt den alıyor bölüm ama ayt de girerim bir göz atacakm edebiyat inkılap filan da
Alya-Sena buglemss 200 puan almistm tyt ye girmistm bende iste nasp olmadi ins bu sefer olacak. Bir kac ek alayim diyorum bende youtubeden de dediginz hocaya bakacagim
buglemss Alya-Sena bry yayınları çözüyorum memnunum dediğime mutlaka bakın çok güzel anlatıyor gerçekten ben bayıldım