aylizinannesiiii Kizlar sabah kalkınca dayak yemiş gibi uyanıyorum o kadar enerjiktim ki söndü enerjim hangi vitaminler iyi gelir doktora kan testi için gidecektim izne çıkmış takviye olarak kullandım iyi geldi dediğiniz öneriler var mı
aylizinannesiiii ledaaanrr sabah kalkınca kolumu kaldıramıyorum vücudum halsiz enerjik olmak cıvıl cıvıl olmak istiyorum direncim düştü galiba influenza filan geçirdik hastanede yattık derken eski halimden eser kalmadı 🥹
ledaaanrr aylizinannesiiii bizde 1 aydır hastayız gerçekten illet birsey hayatımda ilk defa böyle olduk ama ne olduğunu bilmiyoruz kesin bir şey demediler ama mahvolduk 2 kere korona oldum ama hiç böyle olmadım suan sadece sesim yok sebepsizce Allah’a sukur bir bogaz ağrım fln da yok hafif öksürük kaldı hepimizde çok kokrkunc bir hastalık raabim şifa versin hepimize
aylizinannesiiii ledaaanrr çok geçmiş olsun aynısı bizde valla korona olduk böyle ağır geçirmedik bu çok baskaydi hepimiz tek tek hastaneye yattık kızımın ateşi beş gün sürdü hastanede serumlarla düştü ben iki gün yattım mahvolduk ondan sonra enerji filan kalmadı tabi Rabbim kimseye yaşatmasın 🥹
elifbebek0 Kan testi vermeden öyle kulaktan dolma vitamin kullanmayın doktorunuzu bekleyin bence ama söyledikleriniz D vitamini eksikliği gibi