gunesinayi0301 Kızlar 16 Şubat eşimin doğum günü bnde bı gaza geldim ve yemeğe de davet ettim 🤦🏻♀️ şimdi ne yemek yapicam bilemedim yani gelicek kişiler de gorumcelerim eşleri çocukları falan olucak ayriyeten pastanın yanına da biseyler yapmam gerekiyor sen bebeginle yapamazsın yardıma gelelim falan dediler bnde bebeğimle yaparım dedim 5 aylık bebeğim de fikir verin nasil yetistircem ve neler yapabilirim kolay ve bı o kadarr da göze hitap etmeli acaba bı gece önceden mi hazırlamaya başlasam 🙈🤦🏻♀️🤦🏻♀️😃😃
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala gunesinayi0301 yardıma gelelim falan dediler bnde bebeğimle yaparım dedim 5 aylık Kız sen kendi başını yakmışsın 🫣
Gunesnil_23 gunesinayi0301 ikramlık olarak pastanın yanında kurabiye poğaça yapabilirsin yemek olarak ta tepsi kebabı pilav salata çorba yapabilirsin
Ozra gunesinayi0301 yemek olacağı içim pastanın yanına tatlı tuzlu kurabiye yapabilirsin bi gün öncesinden. Yemeğe de fırın yemeği tercih etmelisin bence hem pratik hemde kalabalığı kaldırır etli sebzeli türlü gibi hepsini karıştır sür fırına börek sar at buzluğuna şimdiden onu çıkar hemen pişir sarma sar yine at buzluğa dokma biber falan doldurabilirsin kolayca pişirirsin o gün. Zeytinyağlı olarak barbunya falan yapabilirsin bi gün önceden durunca daha lezzetli olur aklıma gelenler bunlar
gunesinayi0301 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Aynen öyle oldu vallaha ama esimde fena gazladi sen yaparsin falan diye bnde siz yardıma gelmeyin ben yaparım dedim 🤭😃🤦🏻♀️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala gunesinayi0301 Sen yine de yardıma çağır bence, atak haftasına girdi çocuk durmuyor fln de
gunesinayi0301 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala onları cagiramam adım çıkar sonra kardeşlerim var 3 tane onları cagiricam gelirlerse
Kumpr gunesinayi0301 sarma kuru dolma yapabilirsin, börek, salata çeşitleri, çorba, fırın yemeği yapabilirsin maraş tava gibii, çocuklar için köfte patates yapabilirsin.. pastanın yanına da hazır alabilirsin tatlı tuzlu kurabiye çeşitlerinden