cennet2411 Selam arkadaşlar üç aylık bebeğim var ücretli rota virüs aşısı yaptırdınız mı kaçıncı haftada yaptırdınız 13.haftadayız sağlık ocağındaki doktor 12 haftadan önce yapılacaktı zamanı geçti dedi sız yaptırdınız mı
bernnaa cennet2411 18. Haftada yaptırdım bende biraz geç kaldım ben ama etkenliği biraz düşüyormuş problem etmedim ben 14. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum hemen yaptırın bence ucu ucunasınız Şimdi problem olmasa da kreş okul çağında çok hastalanır yaptırmak önemli
prensesannesi1_ cennet2411 3 ay 4 günlükken yaptırdım zaten bu zamanlarda yapılıyor yaptırın bence geç değil
Efecim cennet2411 ya 2. ve 4. ayda yaptırırsınız ilk ve ikinci dozu ya da 3. ve 5. ayda yaptırırsınız. Biz 3. ve 5. ayı seçtik o aylarda aşı takvimi boş olduğu için. Neye göre size yapılmıyor demişler ki
kelebegiiim 12 haftalıkken yaptırdım bende sağlık ocağında ki doktor 14. Haftaya kadar yapılıyor dedi
EbruBoluKaya Bizde haftaya yaptıracağız doktorumuz 3.aya girince ilk dozunu yapıcaz dedi 5.ay ikinci dozu olacak daha geç kalmış sayılmazsınız 12.haftadan sonra yapılacak dedi doktorumuzda bize