mgokkiliccx Kızlar oğluma bir sürü bez markası beden değişikliği yaparak bez denedim fakat bezin arka kısmı kupkuru önü biraz ıslak ve üstüne karnına doğru hep taşıyor böyle bir şey yaşayan erkek anneleri var mı aranızda çözüm ne yapabilirim acaba
mgokkiliccx mgokkiliccx kızlar böyle bir şey yaşayıp çözüm bulan yok mu ya her gece ıslak uyanıyor üşüyor nolur yardım edin
Pusat2022 mgokkiliccx bez numarasını 1 numara büyük almayı denediniz mi oğlumun ne zaman taşma yapsa numarasını büyüttüm ve hep molfix kullandım sleepy baby turcodan memnun kalmadım deneyin bence
mgokkiliccx Pusat2022 molfix kullanıyorum normalde ama artık bütün bezleri deniyorum primadan bile taştı bez numarasını 6 yaptım onunla taşıyor 5 aldım onunla taşıyor dddiğim gibi arkası kuru önüne de iki kere bile işememiş gibi ama üstü başı bez yok gibi uyku tulumu bile ıslanıyor hava soğuk buz gibi kalkıyor ya valla ne yapsam şaşırdım artık
mgokkiliccx Suhedalm pipisini kapatmadan çok dikkat ediyorum her şeyi denedim valla sürekli her gece ıslak kalkıyor ve çok işemiyor ikinci işemede taşıyor büyük bir ihtimal çünkü bez kupkuru önünde biraz ıslaklık oluyor o kadar 😞
Pusat2022 mgokkiliccx kıyamam belki gevşek bırakıyorsunuzdur cırtını iki parmağınız rahat bezin içinde kalacak kadar sıkabilirsiniz cırtlarını
Sarahh mgokkiliccx büyük numara kullanınca oluyor . Yada doğru takmıyorsunuz bezi yanları tam kapatmıyor
mgokkiliccx Sarahh ikinci bebeğim kızımda böyle bir sorun yok anlamadım valla bende kendimden şüphe ettim ama alakası yok bence 😔 bezi 6 numara alıyorum genelde ama tam oluyor 5 numara boydan küçük oluyor
Abcdefgh mgokkiliccx benim bebeğimde de aynı şekilde oluyor tüm bez markalarını denedim 1 numara büyük bez bile taktım ama sonuç yine aynı 🤦♀️
mgokkiliccx Abcdefgh valla bende hepsini denedim nerdeyse birde alerjik korkuyorum pişik falan olur diye ama artık çaresizim numara büyük oluyordur dedim 5 aldım olmuyor 6 alıyorum yine aynı kafayı yicem
Ezeliko Bir numara büyük bez kullanıp bantları daha bacak kenarlarına yakın sekilde kapatın bir de pipisi asağıya bakmalı 😊