Doga-s-mom Merhaba arkadaşlar. 7aylık bir bebeğim var sünnet yaptırmak istiyorum. Ankara’da önerebileceğiniz memnun kaldığınız doktor veya hastane var mı?
mervemsiiiii Doga-s-mom Sincan eğitim ve araştırma hastanesi nde yaptırdık Dr. Şenay canbolat gayet ilgiliydi ve kolaydı Gerçekten özele para vermeye gerek yok özel gibi bebeğinizin yanında girebiliyorsunuz 5-10 dakika falan sürüyor
Elif0636 Doga-s-mom sincanda sevgi kliniğinde yaptırdık bizde memnun kaldık bebeğim 3 buçuk aylikti yaptirdigimda doktorumuzdan memnun kaldım düşünebilirsiniz
zehragm mervemsiiiii merhaba gittiğiniz gün hemen yapıldı mı sünneti? yoksa önceden bir görüşme olup gün mü verildi. ben bugün doktora gittim pipi ucu dar sünnet olsun dedi direkt randevu alsam aynı gün halledebilir miyiz acaba?
mervemsiiiii Doga-s-mom lokal 3 aylık İğne vuruyorlar 20 dakika yarım saat uyuşmasını bekledik ondan sonra aldılar iğne vururken ağladı biraz Sünnet sırasında hiç ağlamadı eve gelince ilk çişini yaparken ağladı bir de
mervemsiiiii zehragm merhaba önce eliyle muane etti kan tahlili verdik ertesi gün sonuç çıktı temiz Sünnete uygun dedi ve 2 hafta sonrasına randevu verdi
Prensimm mervemsiiiii acaba hangi bölüme gitmemiz lazım benim oğlumda iki aylık bizde düşünüyoruz törkentteki yeni Sincan Hastanesi’nde öldü değil mi