Ballilokmam11 ikitosbikannesi kizim 6 ayi gecti hala tam donmedi yan donuyor ama yok tam donmuyor tummy time yaptiriyorum egzersizler bana misin demiyir
ikitosbikannesi momysskaan benimki de sürekli yerde canım çok kilolu değil normal aslında. Bende çeviriyorum ama kendi dönmüyor 😂
prensesannesiiiiiiiii ikitosbikannesi 9 aylıkken döndü 12 aylıkken yürüdü kasmayın yapıyorlar ben ağlıyordum hatta bir sorun var diye
glsm228_ ikitosbikannesi 4 ay 26 günlük bebeğim yarım tur dönüyor yavaş yavaş. Daha doğrusu ben çeviriyorum yuz üstü yarım kolu altta kalıyor, kendini sırt üstü pozisyona getiriyor. Biz uğraşmadan dönmüyor kendisi
Melisaumy ikitosbikannesi alıp ikisini bir çuvalın içine koy çalkala çalkala vur duvara 😂 boş muhabbet 4. Ayda başlıyolar daha ya takılma böyle şeylere her bebeğin gelişimi farklıdır
glsm228_ ikitosbikannesi ben gün içinde baya tekrar yaptırıyorum. Özellikle mutlu olduğu zamanları seçiyorum , yapıyor o zaman 😊
mehtapppppp ikitosbikannesi benim oğlum tam anlamıyla 5. Ay döndü kuzenimin kızı hiç dönmeden ayağa kalktı şuan 8 aylık oldu
Eslem123_ ikitosbikannesi bnm kızım 3.5 aylık yeni yeni sağa dönmeye çalışıyor bence erken bile bazı bebekler boynunu bile tutamıyo ki normal bir durum bubenim için problem değil. Sola doğru hiçbir hareket yok