littlemomylife Merhaba anneler, bir hafta önce rsv pozitif tanısıyla yoğun bakıma yattık ve dün taburcu olduk ama bu sürede mastit olmaya yakın sütüm azaldı. Yeniden eski formuna nasıl getirebilirim? Mamayı bırakmıştık ama şimdi mecburen yeniden başladık.
berikomoms littlemomylife canım sık sağım emzirme bol dinlenme ve süt artırıcı şeyler ye yulaf ya kuru dut kompostolar roka bulgur hurma ceviz fındık vs bunlar hem sütüne faydalı hemde süt artırıyor. Tahinde çok etkili tahin helvası yiyebilirsin
asaf23 littlemomylife merhaba bizde de meme reddinden dolayı sütüm azalmıştı instagramda 5-6 incir bir avuç kuru dut bir avuç kuru üzüm bir küçük çay bardağı susam 4-5 lt su ile 15-20 dk kaynatıp 2-3 günde için diyordu isterseniz pekmez de atabilirsiniz bardağınıza katınca ben faydasını gördüm sabahları göğsüm dolu dolu uyanıyorum bir taraftan emzirirken diğer tarafı sağıyorum o kadar doluyor
littlemomylife berikomoms aslında dinlenme hariç hepsini yapabiliyorum ama henüz dinlenemedim tam anlamıyla eve çıktığımızdan beri huysuz haliyle bende dinlenemedim
littlemomylife asaf23 bunu deneyebilirim genelde hoşaf içiyorum aslında ama hastane sürecinde ara vermek durumunda kalmıştım
elif949494 littlemomylife incir uyutmasi benimkini müthiş arttırmışti tahinli helvadan yiyebilirsiniz bol bol soğan yiyebiliyosan