Merhaba canım anneler. Uyku konusu artık beni iyice yormaya başladı. 4. Aydan sonra malesef bütün gece uykularımız bozuldu. Giderek de artmaya başlamıştı. Taa ki 1 yaşına girip 1 ay boyunca hastalanana kadar. Ben uyku sorunumuz var diyordum meğerse asıl sorun şimdi başlamış 😂 Anneler 1 ay boyunca oğlum çok ağır derecede hastaydi. Daha yeni yeni toparlıyor. Ama asla düzelme yok uykusunda. Nerdeyse tek uykuya düştük. Önceden sık sık uyansa da 20.30-21.00 da uyurdu ve 7-7.30 gibi de uyanırdı. İki uyku da mutlaka yapardı. Şimdi saat başı hatta ilk yatırdığımda 15 20 dk sonra uyanıyor bazen yarim saat bazen 1 saatte. Saatim sayıyor mutlaka 7-10 kez uyanıyor. Gündüz tek uyku yapıp 7-8 saat uyanık durup gece yatarken de uykuya direniyor.. normalde bu kadar uykusuz kalan bir çocuğun uyuması gerekmez mi? Hem de kesintisiz. Sabah, akşam saat düzeni hiçbir şeyi kalmadı. Emerek uyuyor bu arada. Uyandığında da emerek geri dönüyor. Artık emzirmekten sırtım, belim, boynum kalmadı. 13 aylik şu an. Çevremdekiler geneli sütten kes diyor ama böyle bir şeyi asla istemiyorum. Bazıları da devam sütü veya normal süte alıştırıp en azından Gündüz arada bir emmesi daha iyi olacağını söylüyor. Doktorum bir sakınca gormedi ama bu sefer de bu durum bağımlılık yapar mı? Yaşayan anneler veya ben böyle yaptım rahatladım diyen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. 😍😍😊