ebraz Kızlar bebeğim 4 ay 22 günlük gece 2 kez mama veriyorum sizde gece mama yapıp veriyormusunuz vermek doğrumu
Baklavanida ebraz benim kızımda 2 defa 1 defa uyanırdı mama için doktor da uyanmazssa beslemek için uyandırma derdi ben uyanırsam veriyordm onun haricinde uyanmazssa vermiyordum
kimbumadam ebraz sütünü sağıyorsan doğru canım Ama sağmıyorsan gece emzirmen daha güzel çünkü daha yağlı besleyici oluyor diye biliyorum
ebraz Yazmelegi_ kaç kere uyanıyor kaç kere veriyorsunuz ve kaç cc ben gündüzleri 150 veriyorum ama bazen fazla geliyor kusuyor o yüzden gece rahatsız olmasın midesi diye 120 cc veriyorum
kimbumadam ebraz haa gece veriyorum diyince ekstra sandım Kızım 19.30-20.00 arası 150 içiyor Gece 12 de rüya öğünü yapıyorum 120 cc Sabaha kadar uyanmıyor bu şekilde Şunu söylim acıktıkları için değil alışkanlıktan kalkıyorlar
ebraz kimbumadam benimkinde dış sorunu var sanırım önceden gece uyurdu sabaha karşı 5 6 da uyanırdı ve mutlu uyanırdı şimdi gece çok uyanıyor hatta uyanmıyor uykusunda ağlıyor 4 ay atağımı diş mi bilmiyorum