kahvelisianne Merhaba kızlar 19 günlük oğlum var baya saçlı doğdu galiba konak başlıyor nasıl ne yapmam gerek yardım
Yazmelegi_ kahvelisianne banyodan yarım saat önce bebek yağı sürün beklesin sonra tarayın 2.3 güne geçiyor yani bizimki geçti
balkopuk kahvelisianne zeytın yağına karbonat karıştırın başına sürün az bısı bekleyin yıkayın hıc bısı kalmaz daha da oluşmaz
Aselincimom kahvelisianne banyodan önce zeytinyağı ya da bebek yağı sür konak tarağı ile ters yöne tara sonra banyo yaptır 3 4 banyoda gidiyor zaten
sjdhhv Zeytinyağ sürün direk yumuşatıp geçiriyor ebe onermisti bize geçmezse 1 çay lasigi karbonat ile biraz su koyun krem gibi kıvamı olucak onu sur kendi taraginla tarayın
prensesannesi1_ balkopuk teşekkür ederim uzun süredir konak var ve geçmiyor zeytinyağıyla yapıyorum sürekli karbonatida deniyeyim
alynozds Benim de bebeğim 20 günlük canım ilk banyosunda zeytinyağı sürüp yarım saat bekletip tarayarak yıkamıştık şuan hiç yok birkere yaptıktan sonra bitti yani deneyebilirsin bence
balkopuk prensesannesi1_ bebek yağı falan kimyasal ılla kı vardır bebegın başına ne kadar faydası vardır bılemem ama karbonat bırebır zeytın yağı ıle çok bekletmeyın ben 15 dk bekletmıstım tahrıs olmasın diye fazla hemen gectı oluşumu hıc olmadı yegenımde aşktı derecede vardı onunda gectı deneyın çok bekletme yapmayın hassas sonuçta bebekler
kahvelisianne Tam başlamadı ama kepek gibi oluşacak belliki akşama banyo yaptıracam zeytinyağıni denicem insallah geçer hemen