elifminamom Ücretsiz izin öncesi yıllık izin kullandınız mı ? Toplu şekilde kullanamazsın diyorlar bana parça parça alacakmışım sizde de böyle oldu mu ? Mantığı ne bunun hiç anlamadım
durukusunannesi_ elifminamom parça parça kullanmak daha mantıklı değil mi zaten ben öyle yaptım. Eşimle aynı yerde çalışıyoruz pazartesiden pazartesiye 5 gün 5 gün yazdırdı. 20 günü birden alınca haftasonu dahil oluyor. Bizde toplu yazmayalım diye rica etmiştik 😄
Mlk026 elifminamom ben kullandım isteğim kadar hiç sıkıntı çıkarmadılar ki benim kurumum izin konusunda genelde sıkıntı çıkaran bir kurumdur.
elifminamom durukusunannesi_ ya öyle ama her seferinde onla da uğraşmak 😂😂 ben anlamadım yani istediğim gibi kullanabilmeliyim iznimi bir de bişeyler bişeyler müdürüyle görüş diyorlar niye yani? O izin vermezse alamıcakmışım böyle onun dediği gibi alabilirmişim! Başkalarına geçerli olmayan kural nedense ben olunca geçerli oluyor sinirim buna aslında
elifminamom Mlk026 bizde çok sıkıntı bir de biriyle görüşeceksin o izin verirse böyle alabilirsin diyor ona göre alcakmışım parça parça al diyerek bunlar beni çalıştırmaya mı çalışıyor acaba diye düşündüm