leylmom Burda cocohk mağazası yok netten almak istiyorum bildiğiniz güvenilir bir sayfa var mı. Ve nasıl bir tulum almalıyım. Bebegin 4 aylık kaç aylık almalıyım . Yardımcı olur musunuz
sjdhhv leylmom içi yün olanları tercih etmeyin çok yakıyor ve rahatsız ediyor uyurken normal kalitede alın
Mervetnl leylmom ben bebeğim 2 aylıkken 6-12 ay almıştım yaklaşık olarak 7-8 aylık olana kadar giydi. Lcw dan almıştım. Şimdi yine 2 tane aldım biri 18-24 biri 24-36 ikiside iyi oluyor. Şuan 11 aylık olmak üzerr oğlum
sjdhhv leylmom bebemer bebe veya bebelon sayfasini araştırın çok kaliteli ve çok iyi 4 ayliksa 6 ay al iyi geliyor
ilknursam Ben 12 18 ay lcw 2.5 tog aldım 3 aylıkken almıştım şimdş 6 aylık hala giyiyo bu kışı çıkarırız. Bebeğim şu an 10 kilo. Siz de kilosuna göre karar verebilirsiniz
runadrrf leylmom lcw nin tulumları gayet güzel evinizin ısı ortamına göre tog değerini belirliyosunuz 4 aylıksa 6-9 aylık ideal olur galiba
_tosbiginannesi_ leylmom yaz sonu lcw online uygulamasından aldım hem çok kaliteli hem de kuponla 257₺'ye geldi ☺️ Çok memnunum
Nepenthe_ leylmom lcw uygulamadan aldım iki tane gayet kaliteliler 4 aylıkken aldım bende 6-12 ay oluyor
ecedurucbkc leylmom lcwdan 2.5 tog aldım odanın derecesi 22-23 içine sadece uzun kollu zıbın giydirdim ne terledi ne üşüdü. Dün ilk defa denedim😄 şu an 5bucuk aylık sayılır 7.5 kilo 12-18aylik olanı aldım. Biraz büyük tabi ama rahat ettiğini düşünüyorum bol olduğu için.