Momyfat93 Oğlum 5 aylık 2 gündür başını sağa sola sallıyor. Banyo yaptırmıştm acaba kulağına su mu kaçtı diye düşünüyorum. Başına gelen varmı
Mervetnl Momyfat93 benim bebeğim de yapıyordu o dönemlerde doktora sordum hatta dedi ki “yapabildiği şeyi neden yapmasın” endişelenmeyin 🥰
prensesinannesi11 Momyfat93 benim kızımda yapıyordu kulağı kaşınıyor demişti ben kulağının çevresini temizledim geçti
Fedoraxn Momyfat93 benim oğlum da uykusu geldiğinde yapıyor o hareketi bi kaç anlamadım sonra bi yerde okudum dikkat ettim her yaptığında desteklediğim gibi sorunsuz uykuya dalıyor 😇
ysmntg Mervetnl hahaa ne güzel açıklamış konudan bağımsız ama benim çocuğum da el sallamayı öğrendiğinde gece kalkıp el salliyordu tam dediği gibi yapabildiği şeyi neden yapmasın ki iste😄
prensesinannesi11 Momyfat93 oyun mu bilmiyorum ama büyük ölçüde kulaktan kaynaklanıyor demişti doktorum banyo sonrası hafifçe kurulayın içine girmeden çevresini temizleyin demişti onu yaptıktan sonra o hareketi durdu bebeğimin
Snbgb Benim kızımda o aylarda yapmaya başladı yüksek seslere müzik sesine uykusu geldiğinde mutlu olduğunda sürekli yapıyor sık sık hızlı hızlı sallıyor normal olduğunu düşünüyoruz 😊
AlptugB Benim oğlumda 6,5 aylık birini görünce ses çıkarıyor eğer bakmazsa kafasını iki yana sallıyor karşıdaki bakınca kahkaha atıyor yani oyun ediyo aşk bahçem 🤭🫶🏼