Mavisinannesi1804_ Kızlar merhaba bebeğim grip olmuştu bana bulaştı ateşim var nasıl düşürebilirim, doktora gitsem şurup vs verebilir mi emziriyorum
bananeabiya Mavisinannesi1804_ parol kullanabilirsin o düşürür. Hamilelikte ve emzirmede güvenli bi ilaç
hepmutluolesma Mavisinannesi1804_ sirkeli su ile bezleri ıslatıp alnınıza koltuk altınıza ve kasıklarınıza koyabilirsiniz
Nazendece Mavisinannesi1804_ çok geçmiş olsun aç karnina şifa niyetiyle 4 diş sarımsak bol suyla yut en güzel doğal antibiyotik şuan yogunsa sabah akşam tüket hasta olmadan önce günde tuketki hasta olmayasın bebeğin içinde beyorganik atom alıp günlük kullanın bağışıklık güçlensin inşallah 😍 @hastalanmayancocuk var takip edin hastalanmayanbirey de olur diuorum bilinçlenmek lazım.
B1elf hepmutluolesma sirkeli su koymak doğru bilinen ama en yanlış yöntem çocuğunuzunda çıkarsa lütfen sirkeli değil duru su ile yapın.
Mavili-mavilimorcicek Mavisinannesi1804_ Merhaba.Muhtemelen enfeksiyon var ateşiniz o yüzden.Emzirseniz dahi ilaç kullanabilirsiniz doktora gidin yoksa daha kotu olursunuz.Sirke falan da sürmeyin lütfen.
Mavisinannesi1804_ Mavili-mavilimorcicek mecbur gideceğim zaten gurbetteyim kimsem yok ben kötü olursam bebeğime bakacak akrabam yok yanımda babası işten gelince bakıyor hem bana hem ona ama babasına da bulaştı ailecek hastayız üstelik bugün evlilik yıldönümümüz 😂
Susamana Mavisinannesi1804_ çok geçmiş olsun Bir çay bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke koyup içebilirsiniz Yada 1 fincan zeytinyağında 3 dis dövülmüş sarımsağı 1 2 saat bekletip onu iki ayak tabaniniza sürüp çorap giyebilirsiniz Bunlar ateş için etkili diye uyguluyorum ben ama yetişkin olduğumuz için. Bebekler için değil
Mavisinannesi1804_ Mavili-mavilimorcicek gittik bir ton ilaç aldık hala iyileşemedik üçmüzde çok hastayız. Beni en çok üzen kızımın sürekli öksürmesi öksürdükten sonra öğürüp balgam atıyor bebek hastalığı çok zor oluyormuş ilk defa hasta oluyor
Mavili-mavilimorcicek Mavisinannesi1804_ Rabbim en kısa zaman da size şifa versin evet bebek hastalığı çok zor ama oksurmesinden korkmayın.Oksurdugu süre boyunca ciğerleri temizlenir diyor doktorlar.Bol bil sıvı alın bebisde bol bol alsın geçer kısa zaman da inşallah.