Melaikeem 1 haftadır ishali var oğlumun bugün sümüklü kanlı ishal gördüm birdaha olmadı ama ishali ne keser başına böyle bisey gelen varmi
lceLady Melaikeem Lapa pilav yedirin birde muz yedirin Havuc armut elma falan bunları yedirmeyin ki ishali tetikleyebilir
Oscarasar Melaikeem bende aynı durumdan dün çocuk doktoruna götürdüm sümükümsü ve kanlı kaka yapıyordu doktor bağırsak enfeksiyonu dedi ama hafif toplanmaya başladığı için sadece bağırsak düzenleyici yazıcam dedi
Gamzosgamzos Melaikeem muhakkak doktora götürün benim kızımın da aynı şekilde mukuslu kanlı ishali vardı bağırsak enfeksiyonu kapmıştı doktor bir ilaç verdi iki güne geçmişti geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavrunuza inşaAllah 🤲
Sebnem91 Gamzosgamzos çok geçmiş olsun biz de aynı durumdayız doktor antibiyotik verdi. Size ne ilaç verilmişti acaba ?
Gamzosgamzos Sebnem91 teşekkür ederim 🌸 molcef adında antibiyotik vermişti 2 antibiyotiği kullandıktan sonraki gün baya azalmıştı bir sonraki gün tamamen geçmişti çok şükür sizede geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaAllah 🤲
Gamzosgamzos Sebnem91 doktorumuz 1 hafta boyunca günde 1 ölçek şeklinde kullanmamız gerektiğini söylemişti o yüzden 1 hafta düzenli devam ettim bunun yanında probiyotikte kullandık
meryyaydin Melaikeem Sümüklü, kanlı ve ishalli bir kakadan bahsediyorsunuz çok riskli bir durum. Ne keser demek yerine hemen doktora gitmelisiniz