PogacaYanak Kızlar D vitamini olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum çok huzursuz kabızlık gaz vs yapiyo ve içindekilerden dolayı kullanmak istemiyorum onerilenlerde Ocean var birde WellCare var siz ne kullanıyorsunuz ne onerirsiniz
Mammakup PogacaYanak ocean kullanıyoruz yan etkisi olmadı sprey formunda tat olarak zeytinyağı tadı var sadece
Yenianne7 PogacaYanak Doğduğundan beri Deca Tabs kullanıyoruz çok memnunum içeriği temiz sadece saf zeytinyağı ve d vitamini içeriyor. Bu arada 8 aylığız 🌼
PogacaYanak Yenianne7 tugbaninpenceresi Mammakup Avsin @Serrasra @Mnli Cevaplar için teşekkür ederim hepinize Yarın doktorumuzada sorup ona göre alicam bende içeriği temiz olması en önemli olanı
Avsin Civcivim ben direkt ağzına damlatıyorum, şişeyi oyuncak belledi o yüzden 3 ağzına 5 yüzüne damlata damlata içiyor bir şekilde 😅
Burcu22 PogacaYanak ocean400lu kullanıyorum doktorum vermişti bende sağlık ocağındakini kullandım ama ne zaman versem bebeğim çok huzursuz uyumuyordu ağır gelmiştir dedi doktorum bunu yazdı en son 40tldi sanırsam 8aylık olduk çok memnunum
PogacaYanak Burcu22 Yanen çok huysuz oluyor uyumuyor 2 kez denedim takip amaçlı ondan kaynaklanıyor oyuzden değiştirmek istiyorum bende
Burcu22 PogacaYanak kesinlikle değiltir ağır geliyordur benimde annem farketmişti ne zaman versem uyumuyor çırım çırım ırm ağlıyordu doktoruna danış ve değiştir
tugbaninpenceresi @OzlemAlisa biz önce 3 damla ile başladık sonra 6 damla ile devam ettik 3 ay kadar yetti bir şişe