Kizimcimmm1 Asla uyumuyoooo günde bir uyku yapıyo ama ona rağmen geceleri 1 de yatıyo 3 saatte bir kalkıyoo deliksiz 6 7 saat uyuduğu hiç olmadı böyle normal mi !????
reyhan12 Kizimcimmm1 14 aylik aynisi uyandi oturdu abi abi diye saga sola bakti soylendi kalkip oyun oynamak istiyo aglicam sinirden ne gece gunduz asla uyku yok
moonlight____ Kizimcimmm1 düzeldimi acaba aynı şeyleri yaşıyoruz şuan normalde düzenlidir uykuları üç gündür bi türlü uyutamıyorum🤦♀️
Aslierkan Off gerçekten yni anlayamıyorum ya. 14 aylığız bizde iki gündür bi ayılıyo iki üç saat uyutmaya çalışıyorum. Bide gündüz tek uykusu var oda bi saat bu aralar nasıl dayanıyosunuz anlamadım gitti ya
Kizimcimmm1 Aslierkan sabah 8 de yattı 8 😵💫 o saate kadar oyun oynadı yani diş mi ne anlamadım çok az uyuyo normalde bakıyorum bu aylarda kesintisiz uyuyolarmış siz aynı odada mı yatıyosunuz beraber
Kizimcimmm1 reyhan12 8 de yattı sabah 8 e kadar oyun oynadı ben gözkapaklarımı tutamıyodum artık konuşamıyodum o oyun oynuyo 😄 aynı odada mı yatıyosunuz siz
Melikeannee Aynısı gündüz yarım saat uyuyor gecede kalkıp geri dönmüyor uykuya 2 saat uğraşıyorum. Bunu yaşamış anneler nasıl ve ne zaman geçti söylesin nolur
Kizimcimmm1 Miniktirtillarimm ya büyümemidir diş midir anlamadım büyüdükçe uykuşarıda uzun olması gerekmiyo mu biz mi yanlış biliyoeuz 😄
reyhan12 Kizimcimmm1 evet ayni odadayiz odasi var ama ayirmadim gece 10 kere gidicegimi bildiğim için gözüm kesmiyor
Miniktirtillarimm Kizimcimmm1 valla nedir bilmem ama anam ağlıyor hayır akşamları bir iki saati kendime ayiriyordum o da gitti tüm gün çalışıyorum resmen. Vallahi çocuktan önce ki hayatım bekar hayatıymis 😅
Hcccrn Bizde 14 aylığız doğduğundan beri zorla uyutuyorum hayır hiçmi yorulmazlar aklım almıyor tükendim gece emmek için 10 kez uyanıyor 5aydır tek uyku yapıyor oda 30 dk yı geçmez sürekli kucak meme Allah yardımcımız olsun
Kizimcimmm1 moonlight____ daha iyi şu an yine kalkıyoruz ama eskisi kadar sık değil , diş çıkarmış ondan olabilir diye düşünüyorum , bide evin sıcaklığını düşürdüm üstünü falan örtmüyorum ve yoruyorum iyice öyle uyutuyorm.