Htcypc busracimnaber ven nazara inaniuorum ve bu tarz seyler dillendirilmemeli bendr sizin gibi çok hataya düştüm. İncir ve dut kurusu birde hurma mutlaka deneyin
busracimnaber Htcypc bizim insanlarımız masallah demeyi bilmiyor ilk doğum yaptığım zaman tişörtüm ful ıslanıyor gelen şaşırıyordu sırf o yüzden sürekli üst değiştirdim yanımda tişört taşıdım kimse görmesin diye o kadar ağrım oluyordu kakkamiyordum sezeryan sknrasi çok zor toparladım gerçekten nazar var 🥲
aselkusunannesi1 busracimnaber lütfen stres yapma ne yersen ye ne içersen iç süt olayı kesinlikle psikolojik ama yemeği çok sevdiğin yiyeceği yiyebilirsin onun dışında susam kuru dut kuru incir kompostosu baya ise yarıyor. Emzirirken aynı zamanda diğer göğüslünle sağım yaparsan faydasını inan göreceksin
busracimnaber aselkusunannesi1 dün kuru meyveleri kaynaktır elimde olanları susam ile birlikte gece emzirmeden önce içtim 2 saat dinlendim sonrasında çok şükür emdi sütüme faydası oldu çok şükür dut kuruşunu deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim ☺️
busracimnaber ebrarglnr ben metil kullanıyorum ama dün elimden düşüp kırıldı iyi geliyordu ama bi zaman sonra ise yaramadı dünden beri bacak hazretleri ile rahat çıkarıyor insallah böyle devam eder 🥺
busracimnaber Melisaumy yaaa çok moral oldunuz çok teşekkür ederim pozitif olmaya çalışıyorum ☺️ dun biraz da inat ettim emzirmeye çalıştım tuttu çok şükür surekli su ve yaptığım hoşafı içtim sütüm biraz daha çoğaldı inşallah daha da artacak bugün bestlak damlaya da bakacagimm 💪☺️
Melisaumy busracimnaber bi kaç güne düzelicektir dahada bende çok mutlu oldum yararım dokunduysa ❤️❤️❤️
busracimnaber cnslsfr evet bende inanıyorum ya ister istemez dediğim kişinin çocuğu olmadi hiç 10 senedir de deniyorlar yani çok severim kendisini belki kötü niyetten değil ama sanırım onunda içi gidiyor bizi görünce 🥲 üzülüyordur belkide o yüzden diye düşündüm maşallah da demedi dün gece direkt aklıma o geldi ne yalan soyliyeyim ama olacağı varmış deyip geçtim
aytl19 busracimnaber kesinlikle inanmalısın komşumda çocuk istiyor ama olmuyordu oğlumu hergörmeye geldikten sonra çocuk ya hastalandı ya emmedi artık aynı apartmanda saklambaç oynuyoruz . Kötü niyetten değil ama bazen nazar geçiyor işte
Htcypc busracimnaber kesinlikle haklısınız iyiliklede olsa nefis var bir maşallah demek yeterli de işte 🤷
Melisaumy cnslsfr eşim grip olmuştu geldi gitti öptü dayanamıyorum napim diye diye kızım da o yüzden hasta olmuştu bronşolit geçmeside uzun sürüyor şimdi eşimin burnu aksa aynı odada yatmıyoruz
kornisontursu_ busracimnaber kuru dut kaynatın , süt arttırıcı damlaları deneyin , anne çayları var onlar da işe yarar, hurma kuruyemiş, hepsinin faydasını gördüm zaten bi kere süt artınca öyle devam eder inşallah
busracimnaber kornisontursu_ bugün hepsini yaptım çok şükür etki etti devamı olur inşallah çok teşekkür ederim 🤍💜🤲🏻
Alparslann__ busracimnaber nazara gelmişsin o oha diyen eltinler okusun bir suya göğsünü yıka besmeleyle