Cydvrl benimde tutmadi ama copede gitmedi sabaha karsi hemen firini actim 50 derecede isittim tepsinin icine kavanozlari dizdim kapaklarini kapatmadan firinin icine koydum firinin kapagini kapattim firin 50 derecede acik bi sekilde yaklasik 3 saat kadar mayalandi ama hic acmadim firinin kapagini 3 saat sonra firini kapattim kapagini acmadan ilinmasi bekledim ilindiktan sonra buzdolabina aldim yogurtlarim tutmustu :) ustlerine pecete koyarak 2 saat beklettikten sonra kavanozlarin kapaklarini kapattim yarin sabaha yogurtlarim tas gibiydi sizde deneyin tavsiye ederim yogurtlariniz tutmasa bile ziyan olmaz. Bi sonrakindede acik sut aldigim yerden verdikleri maya ile mayaladim bu sefer firini 10 dk isittim yine ayni sekilde tepsiye dizdim kavanozlarimi kapagini kapattim 5 dk daha 50 derecede beklettim sonra firini kapattim yine hic ellemedem yaklasik 8 saat beklettim ayni yontemde dolaba koydum yine yogurtlarim tas gibiydi birde eger elinizde bebekler icin dijital ates olcer varsa onlar nesneleride olcuyo yogurtu 45 derece yapin dahada garantili oluyo isisi