1mom1baby_ Ne yapılacak kızlar kan alacaklar diye okudum bı yerde ben verdirmek istemiyorum travma olarak kaldı bebeğimde buna saygı duyarlar mı
ozge2105 1mom1baby_ 6.ay da asilari var onlari yapiyolar sadece bizim hemsiremiz 7.ay kontrolune gelirken kan tahlillerini yaptirip gelin dedi
goktugeda 1mom1baby_ ben yeni götürdüm. Pekiştirme aşıları yapıldı bide çocuk felci damlası damlatildi ağzına. Kilo boy baş çevresi ölçüldü başka bisey yok
queenmom_ 1mom1baby_ 6. ayda kan alınmıyor 9. ayda alınıyor kan değerlerine bakılıyor kullandığınız demir takviye damlası yeterli geliyor mu diye
flybrk Benim oğlımun 6. Ay kanını aldılar. Ona göre demir vericez dediler. Gerek yokmuş kullanmıyoruz boş yere kullanmayın dediler. Biz 6. Ayda genel baktırdık. Heralde 9 da yaptırmayız
1mom1baby_ flybrk ay çok ağladı mi alınırken benim oğlumun o pamuğu koluna sürdükleri an panik ve ağlaması başlıyor
flybrk 1mom1baby_ valla benim ince çizgim aşılar ve iğne. Bizim ki biraz tombiş aşırı ağlamadı. Şaşırttı beni. Eşim tuttu zaten. Yani dedim ha 9 ha 6 erkenden bakılsın değerlerine dedim ama iyi oldu. En azjndan boşa demir kullanmamış olduk. 🙂
Htcypc 1mom1baby_ aşı takviminde yer alan aşılar yapıldı. Boy kilo bas cevresi eksik olan damla kan ilaci varsa onlar yazildi o kadar. Kan almiyorlar bu aylarda herhangi bir rahatsizlik yoksa rutin kontrolse merak etmeyin