Seher46 Bebeğim 45 günlük bu günler ,günde 2 defa kaka yapıyor ama cıvık ve yeşil şekilde oluyor . İshal desem değil çünkü 2 defa yapıyo. Neyden olabilir acaba tecrübeli anneler yardım edebilir mi . Not : sadece anne sütü ile besleniyor
Serenaysmom Seher46 kakada mukus varsa süt alerjısı olabılır burnu da tıkalı demıssınız bız oyle teshıs koyduk snra test yapıldı alerjıymıs😩
Misskokulum Seher46 kuzum zaten anne sütü alan bebeğin kakası cıvık olur doktorum oyle demişti yeşil kaka hakkında bi fikrim yok bizim de ara ara oluyo (2 ay 13 günlük )
melasya 1-) iyi besleniyo 2-) kaka bağırsaklarda fazla kalıyo 3-) sütünüz tazyiklidir hızlı hazmedilir yeşil ve köpüklü olur benim bildiklerim bunlar
Seher46 Akgul günde ne kadar emdiğini saymıyorum ama . Ortalama 10-15 defa emiyor herhalde Emme süresi 10 dk ile 30 dk arasında değişiyor. Sizce çokmu ?
Seher46 Hayat16 peki neyden oluyor acaba . Yani ishal demek günde 8-10 kere kaka yapmak demek . Ama bebeğim en fazla 2-3 kere yapıyor en fazla yani .
Seher46 -eagles-mom günde ne kadar emdiğini saymıyorum ama . Ortalama 10-15 defa emiyor herhalde Emme süresi 10 dk ile 30 dk arasında değişiyor
-eagles-mom Seher46 her bebek çok kaka yapacak diye bir şart elbette ama doktorunuz normal dediyse endişe etmeyin bana sadece biraz az geldi benim oğlum kırk günlükken günde on tane bez harcıyordum resmen ama doktorum iki ay fuk memede yaşasın hep emsin diyordu ben saatlerce emzirirdim🙃
Hayat16 Seher46 benim bebeğim de çok sık yapıyor kaka. İyi beslendiğini gösteriyor. Çok kaka da 1-2 gün kaka yapamamakta normal sayılıyor. Doktoruna danış istersen Arkadaşım.
Seher46 -eagles-mom çişini 2-3 kere yapıyor canım . İdrarını en az 5 kere yapıyor YAni bende günde 7-8 bez harcıyorum
Eslinabusra Seher46 anne sütü alan bebek çivik oluyor yesilse ya üşümüş olabilir yada yediğin brseyden dolayı alabilir