Sonsuz18 Kızlar aşağı atıcam görsel karameli dökünce krem şantiyle birbirine karıştı misafire yapmıştım o kadar özendim üstüne Hindistan cevizi gider mi kapatabilir miyim
yokolmaz Sonsuz18 karameline ,kurdanla şekil verebilirsin ,bnde bazen unutup bu şekil oluyo ,kurdanla şekil veriyrum ,dagityrum mecbur heryerine
-Eraymoms- Sonsuz18 Hindistan cevizi gitmez ya yapicak bişey yok az buzluktw soğutup şekil vermeye çalışın
153s34 Sonsuz18 iyice karistirsaniz ustunu sonra dedginz gbi hindstan cevizi veya baska bsey koyarsiniz. Yada cikolata eritip cizgi seklinde sıkıp sekil yapin. Aslnda Misafirlernz cok yabanci degilse boyle verin bsy olmaz 😁😁
Deletedmom_112 Sonsuz18 karamal azıcık sıcaktı galiba üstüne krem şanti ile ince çizgiler yapıp şekillendiren olursun, eğer misafire sunmayacaksan böyle yiyin gitsin, hindistan cevizi yakışmaz diye düşünüyorum
Sonsuz18 yokolmaz olur mu ki kürdan da yok evde 😂 bir poşet krem şanti ile yaptım diye mi oldu anlamadım
Sonsuz18 153s34 😂 yabancı değilde ben utanıyorum çok özenmiştim neden böyle olduysa Hindistan cevizi mantıklı yine
Sonsuz18 Deletedmom_112 işte misafirin önüne koyacağım iyice soğumuş da aslında krem şanti cıvık kalmış galiba
Sleepwalker Sonsuz18 trilice yaparken aklinda olsun ilk krem santiyi çırp buzluğa at iyice soğusun kekin üstüne serince kalıp gibi kalıyor.
Sonsuz18 Sleepwalker Çok teşekkürler ama buzluğa atınca donmuyor mu Keşke öyle yapsaydım Bir de ben bir poşet Koydum 2 poşet mi koymak gerekiyordu
bebisinannesi1 Sonsuz18 karamel tam soğumuş muydu karamel tam soğumayınca krem şantinin kıvamını bu şekil açıyor🥲 benimde başıma gelmişti😂
melegim71 Sonsuz18 bu sekil dolaba kaldir bekledin ustune kremsantiyle serotler yap sonra ebruli deseni ver